دانلود پروژه کامل معماری هتل 3 ستاره، پلان ها،رندر، word
فهرست کلی: مطالعات هتل سه ستاره
• 9رندر 3dmax با کیفیت از پروژه
• شیت چیدمان شده مدارک و رندرها
• پاورپوینت ارایه نهایی پروژه
• رساله کامل 127صفحه ای از پروژه
• و نقشه های اتوکدی dwg قابل ویرایش
چکیده هتل سه ستاره
امروزه هتل ها ساختمان های نوینی هستند که به منظور رفع نیاز جمع کثیری از
جهانگردان و مسافران ایجاد می گردند. در این رابطه توجه به مسائل اقتصادی،
اجتماعی، مهندسی، انسانی، فرهنگی، گرافیکی و ... حائز اهمیت می باشد. توجه
همه جانبه به این امور باعث می گردد تا این مجموعه ها پس از ساخت از عملکرد
مناسبی برخوردار باشد. معماران و شهرسازان به عنوان تولیدکنندگان فضا
نیازمند توجه به خواسته ها و انگیزه های مصرف کنندگان می باشند،
بدیهی است شناخت نیازهای مصرف کنندگان نهایی فضا، از جمله مسائلی است که
آشنایی معماران با آن می تواند ذهنیت آنها را در طراحی فضاهای خلاقانه یاری
رساند. تغییر ماهیت تجاری فضاهای اقامتی از کارکرد صرف تجاری به مراکز
فرهنگی، تفریحی، ورزشی و ایجاد فضاهایی برای اوقات فراغت و بهره بردن مناسب
تر در این گونه مراکز از سالیان گذشته در کشورهای توسعه یافته رواج دارد و
در چند سال اخیر نیز در کشور ما رایج شده است. بسیاری از مجتمع های اقامتی
به ویژه آن هایی که از نظر موقعیت دسترسی در مجاورت محلات مسکونی و
پرازدحام واقع شده اند، با ایجاد فضاها و مکان هایی برای اوقات فراغت و
استراحت مراجعه کنندگان، نیازهای یک جامعه مدرن شهری را مدنظر قرار داده
اند.
کلید واژه: هتل، گردشگری، سرگرمی، اوقات فراغت، توریسم، جهانگردی
طرح پرسش: پایان نامه هتل سه ستاره پایان نامه هتل سه ستاره پایان نامه هتل سه ستاره
آیا رابطه ای میان کیفیت مکان های اقامتی همچون هتل و جذب گردشگر آن شهر وجود دارد؟
چگونه می توان با طراحی مناسب در مسافران برای توقف و ماندن هرچه بیش تر در شهر رغبت ایجاد کرد؟
روش تحقیق: هتل سه ستاره
جمع آوری اطلاعات با استفاده از مطالعات کتابخانه ای و مطالعات میدانی و
همچنین استفاده از سایر پروژه های انجام شده در این زمینه و در نهایت بهره
گیری از مشاوره های استاد راهنما و استفاده از خلاقیت های فردی.
نقشه های اتوکدی شامل: پایان نامه هتل سه ستاره
- پلان طبقه همکف
- پلان طبقه اول
- پلان طبقه دوم
- پلان طبقه سوم
- پلان طبقه چهارم
- پلان طبقه پنجم
- پلان شیب بندی
- پلان بام
- مقطعA-A
- مقطعB-B
- سایت پلان
- پلان ستون گذاری
- پلان تیرریزی
- پلان فونداسیون
- فاز دو بخشی از پلان
- جزییات فاز دو پروژه
- نمای شمالی و جنوبی و شرقی و غربی به صورت رندر های با کیفیت هم فایل های
پروژه موجد می باشد تا مصالح و ....کاملا مشخص باید پایان نامه هتل سه
ستاره
فهرست مطالب رساله: هتل سه ستاره
چکیده
مقدمه
طرح مساله
ضرورت و اهمیت موضوع
هدف از انتخاب موضوع
پیشینه تحقیق
فرضیات تحقیق
روش تحقیق
معرفی سایت
فصل اول: مبانی نظری طراحی (تعاریف و مفاهیم اولیه موضوع)
۱-۱-۱-اوقات فراغت
۱-۱-2-گردشگر
۱-۱-3-گردشگری
۱-۱-4-تاریخچه گردشگری
۱-۱-4-1-گردشگری در تمدن اسلامی
۱-۱-4-2-گردشگری در اروپا در قرن
20
۱-۱-4-3-گردشگری در ایران
۱-۱-5-اهمیت گردشگری
۱-۱-6-انواع جاذبه گردشگری
۱-۱-7-عوامل موثر بر ادراک گردشگر
۱-۱-8-آثار فرهنگی-اجتماعی گردشگری
۱-۱-9-جایگاه گردشگری ایران در جهان و خاورمیانه
۱-۱-10-موانع و چالش های توسعه توریسم
۱-۱-11-شیوه های مدیریت گردشگری
۱-2-۱-هتل
۱-2-۲-تاریخچه هتلداری
۱-2-۲-۱-تاریخچه فضاهی اقامتی در ایران
۱-2-۲-۲-کاروانسراهای ایرانی
۱-2-۲-۳-کاروانسراها و فضاهای وابسته به راه
۱-2-۲-۴-تاریخچه هتل در ایران معاصر
۱-2-۲-۵- تاریخجه هتل در جهان
۱-2-۲-۶-سیر تحول هتل در جهان
۱-2-۲-۷-گراند هتل
۱-2-۲-۸-هتلهای امروزی
۱-۳-درجهبندی هتل ها
۱-۳-۱-دسته¬بندی هتل از لحاظ نوع فعالیت
۱-۳-۲-طبقه بندی بر اساس مدت زمان اقامت
۱-۳-3-طبقه بندی بر اساس مکان
۱-۳-4-طبقه بندی بر اساس تعداد اتاق
۱-۳-5-طبقه بندی بر اساس طرح های اعلام شده
۱-۳-6-طبقه بندی بر اساس امکانات ارائه شده
۱-۳-7-طبقه بندی بر اساس ساختار
۱-۳-8-طبقه بندی بر اساس ساختار کارکردی
۱-۳-9-ارزیابی امتیازات (کیفیت تحت شرایط کلی
۱-4-فضاهای هتل
۱-4-1-1-ورودی
1-4-۱-۲-پذیرش
۱-4-1-3-سالن غذاخوری
۱-4-1-4-سالن های چند منظوره و اجتماعات
۱-4-1-5-اتاق های اقامت
۱-4-۲-تحلیل آلرناتیوهای ترکیب های مختلف پلان
۱-4-3-انواع اتاق های موجود در اتاق ها
۱-4-4-پلان اتاق خواب ها
۱-5-مبانی نظری
۱-5-۱-نور در هتل
۱-5-۱-۱-رنگ نور
۱-5-۲-ارگونومی در طراحی
۱-5-۳-طراحی و نورپردازی
۱-5-۳-۱-بافت
۱-5-۳-۲-رنگ
۱-5-۴-ساختار قسمت های مختلف هتل
۱-5-۵-استفاده از عناصر ارگانیک در لندسکیپ
فصل دوم: بستر طرح
۲-۱-معرفی شهرستان بهشهر
۲-۱-۱-موقعیت جغرافیایی
۲-۱-۲-شرایط و ویژگی های اقلیمی
۲-۱-۲-۱- بارندگی و رطوبت و یخبندان شهرستان بهشهر
۲-۱-۲-۲- تبخیر
۲-۱-۲-۳- خاک و انواع آن
۲-۱-۲-۴-ناهمواری
۲-۱-۲-۵-باد
۲-۲-مطالعات تاریخی
۲-۲-1-بوجه تسمیه
۲-۲-2-سابقه تاریخی
۲-3-معرفی شاخصه معماری منطقه
۲-۳-۱-جهت گیری
۲-۳-۲-مقابله با رطوبت و افزایش کوران
۲-۳-۳-بازشوها
۲-۳-۴-پوشش سقف
۲-۳-۵-کرسی چینی
۲-۳-۶-بافت
۲-۳-۷-کوران
۲-۳-۸-مصالح مصرفی
فصل سوم: مطالعات موضوع طرح
۳-۱-ضوابط و استانداردهای طراحی
۳-۱-۱-ضوابط ساختمانی هتلهای کشور و فضاهای لازم
۳-۱-۱-۱-پارکینگ
۳-۱-۱-۲-درب های ورودی و دسترسی از خارج به هتل
۳-۱-۱-۳-دربها و سرسراهای ورودی
۳-۱-۱-۴-لابی
۳-۱-۱-۴-۱-اهداف برنامه ریزی لابی
۳-۱-۱-۵-فضاهای عرضه غذا و نوشیدنی
۳-۱-۱-۵-۱-اهداف در طراحی رستوران
۳-۱-۱-۵-۲-اهداف در طراحی کافی شاپ
۳-۱-۱-۵-۳-اهداف در طراحی سالن و پیشخوان عرضه نوشیدنیها
۳-۱-۱-۶-بخش خصوصی (طبقات اتاقهای خواب و سوئیتها)
۳-۱-۱-۶-۱-ترکیب و تشکل اتاقهای خواب
۳-۱-۱-۶-۲-طرح اتاقهای خواب
۳-۱-۱-۶-۳-انواع تخت خواب اتاقهای خواب
۳-۱-۱-۶-۴-سوئیتها و انواع آن
۳-۱-۱-۷-فضاهای برگزاری مراسم و فعالیتها
۳-۱-۱-۷-۱-اهداف در طرحریزی فضای برگزاری مراسم و ضیافات
۳-۱-۱-۸-فضاهای ورزشی
۳-۱-۱-۸-۱-استخر سرپوشیده شنا
۳-۱-۱-۸-۲-سونا
۳-۱-۱-۹-بخش نیمه عمومی (دفاتر اداری)
۳-۱-۱-۹-۱-پیشخوان و دفتر لابی
۳-۱-۱-۹-۲-دفتر حسابداری
۳-۱-۱-۹-۳-بخش خدماتی –پشتیبانی (فضای دور از دید)
۳-۱-۱-۹-۴-فضاهای آمادهسازی غذا و انبار آذوقه
۳-۱-۱-۹-۵-رختشویخانه و خانهداری
۳-۱-۱-۹-۶-ارتباطهای ضروری جزء فضاهای بخش رختشویخانه و خانهداری
۳-۱-۱-۱۰-مهندسی و تاسیسات مکانیکی
۳-2-برنامه فیزیکی
۳-2-۱-نمای ورودی و فضای ورودی به ساختمان
۳-2-2-هال ورودی
۳-2-3-لابی
۳-2-4-رستوران اصلی
۳-2-5-سالن ورزشی
۳-2-6-اتاق های مهمان
۳-2-7-رختشویخانه
۳-2-8-آشپزخانه و فضاهای جانبی
۳-2-9-انبار ها و تاسیسات
۳-2-10-فضاهای اداری
۳-2-11-فضاهای تفریحی و جانبی
۳-۱-12-مساحت فضاهای خرد و کلان
۳-3-تحلیل مصداق¬های خارجی و داخلی
۳-3-۱-هتل middelkerke
۳-3-۲-هتل sveti martin na muri
۳-3-۳-هتل amsterdam
فصل چهارم: فرآیند طراحی
۴-۱-موقعیت سایت و تاثیر گذاری بصری
۴-۲-تحلیل گرافیکی سایت
۴-۴-شکل گیری فرم
۴-۴-۱-ایده¬های اولیه
۴-۵-لکه گذاری اولیه
۴-۶-شبه پلان اولیه همکف
۴-7-معرفی سیستم سازه ای و مصالح
۴-7-1-سیستم سازه ای
۴-۸-تاسیسات
ضمائم
ارائه ی مدارک طرح
منابع و مآخذ